Zolder op maat

Veel mensen gebruiken hun zolder als een rommelruimte, waar ze snel wat dozen met spullen kwijt kunnen. Dit is zonde! De zolder kan immers ook gebruikt worden als een kinderkamer, als een werkkamer voor uzelf of uw partner, enzovoorts. Pim Interieur & Meubels helpt u graag bij de ontwikkeling van een maatwerk interieur voor uw zolder. Zo heeft u voldoende ruimte om spullen op te bergen, maar kunt u deze ruimte ook gebruiken om te werken of te studeren. Een zolder op maat ontwikkelen begint voor ons bij het inventariseren van uw persoonlijke voorkeuren. Heeft u al een beeld bij de perfecte zolder in uw woning? Wij helpen u graag bij de realisatie hiervan!

Maatwerk zolder laten ontwikkelen voor uw woning

Op basis van de inventarisatie van uw wensen gaan we aan de slag met de verdere ontwikkeling van uw zolderinterieur. Dit betekent dat nieuwe meubels ontworpen en ontwikkeld worden, dat de meubels voor u geplaatst kunnen worden, enzovoorts. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar en bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. Op onze website vindt u voorbeelden van ruimtes die door onze interieurspecialisten zijn ontwikkeld. Het geeft u een goed beeld van de mogelijkheden die u heeft, wanneer u voor onze hulp kiest bij de realisatie van een zolder op maat.

“LIEFDE voor DESIGN”

Gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen

Bij de ontwikkeling van een zolder op maat, werken wij enkel met kwalitatief hoogwaardige materialen. Deze materialen gaan niet alleen een lange tijd mee, ze zijn ook nog eens bijzonder duurzaam. Het slijten van de meubels wordt hierdoor tegengegaan! Daarbij worden meubels bewerkt met professionele apparaten, om de meubels naadloos aan te laten sluiten bij uw woning.

 

Meer weten over een zolder op maat laten ontwikkelen? Of wilt u direct beginnen aan het ontwerp hiervan? Neem in beide gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag uw offerte aan