Winkel oplossingen laten ontwikkelen

Bent u de eigenaar van een winkel en zoekt u naar mogelijkheden om ruimtes nog efficiënter te gebruiken? Pim Interieur & Meubels helpt u graag bij de ontwikkeling van een maatwerk interieur. Samen inventariseren we uw wensen, om u vervolgens een overzicht te bieden van de mogelijkheden die u heeft. Wij kunnen u onder meer helpen bij de ontwikkeling van nieuwe kasten voor uw winkel, de ontwikkeling van een mooie radiatorombouw, enzovoorts. Dit zijn echter slechts voorbeelden van de maatwerkoplossingen die we u kunnen bieden als winkeleigenaar. Lees snel verder, om meer te weten te komen over onze werkwijze bij de ontwikkeling van maatwerk winkel oplossingen.

Ontwikkeling van maatwerk winkel oplossingen

Zoals reeds beschreven werd, zullen we altijd beginnen met het inventariseren van uw persoonlijke voorkeuren. Welk type hout komt het beste naar voren in uw winkel? Op welke manier kunt u de sfeer in uw winkel op een positieve wijze beïnvloeden? Welke kleur moet de op maat gemaakte meubels voor uw winkel hebben? Enzovoorts. Op basis van uw wensen beginnen wij met het ontwerp van uw nieuwe winkel meubels. Pas wanneer u volledig tevreden bent met ons voorstel, zullen we beginnen aan de ontwikkeling van deze meubels. Zo kunnen we u garanderen dat de meubels aansluiten bij uw wensen.

“LIEFDE voor DESIGN”

Duurzame materialen en professionele machines

Bij de ontwikkeling van maatwerk winkel oplossingen maken wij enkel gebruik van duurzame materialen. U wilt immers een lange tijd vooruit kunnen met uw nieuwe meubels! Daarbij zijn duurzame materialen beter voor het milieu. Naast het gebruik van duurzame materialen, gebruiken wij enkel professionele machines. De kans op onnodige schade of schuine zaagsnedes wordt zo minimaal.

 

Meer weten over de manier waarop wij u kunnen helpen bij het ontwikkelen van maatwerk winkel oplossingen? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op!

Vraag uw offerte aan