Tuin op maat

Vaak wordt onderschat welke rol een tuin heeft. De tuin vormt een plek om heerlijk te relaxen en te genieten van het lente- of zomerzonnetje! Daarbij biedt de tuin uw kinderen speelruimte, heeft uw partner hier de mogelijkheid om een moestuin bij te houden, enzovoorts. Kortom, een tuin biedt ontspanning! Een tuin op maat laten ontwikkelen helpt u het maximale uit uw tuin te halen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat er niet alleen voldoende speelruimte voor de kinderen is, maar dat u ook een plekje voor uzelf heeft. Waar kunt u genieten van het mooie weer? Waar heeft u een plek om te dineren met het hele gezin? Enzovoorts. Pim Interieur & Meubels helpt u bij de ontwikkeling van een tuin op maat met passende tuinmeubels.

Maatwerk tuinmeubels laten ontwikkelen

Bij de ontwikkeling van maatwerk tuinmeubels zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Niet alleen moeten de tuinmeubels voldoende ruimte bieden, ook moeten ze aansluiten bij het natuurlijke van een tuin. Wij maken bij het ontwerp van de tuin gebruik van duurzame en natuurlijke materialen. Zo past het meubilair op uw terras of veranda niet alleen goed bij de natuurlijke uitstraling van de tuin. Ook gaan deze materialen een lange tijd mee! Naast een simpele tuinbank, zou u ook voor kastjes op het terras kunnen kiezen. Ideaal, wanneer u een buitenkeuken heeft.

“LIEFDE voor DESIGN”

Kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor uw tuin

Zoals reeds beschreven werd, maken we bij de ontwikkeling van tuinmeubelen gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarbij worden deze materialen enkel met professionele machines bewerkt. Het maakt dat het eindresultaat naadloos aan zal sluiten bij uw persoonlijke wensen!

 

Bent u ook benieuwd hoe we uw tuinmeubelen op maat kunnen maken? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u bieden? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag uw offerte aan