Projectinrichting voor zakelijke- en particuliere partijen

Heeft u onlangs een nieuwe woning laten bouwen? Of bent u op zoek naar een nieuw interieur voor uw boot of camper? Pim Interieur & Meubels helpt u graag bij een dergelijke projectinrichting. Wij maken een plattegrond van uw object, om op basis daarvan tot een passend interieur te komen. Een interieur waarmee niet alleen optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte, maar die ook volledig aansluit op uw persoonlijke voorkeuren. Naast de hulp die wij bij de projectinrichting van particuliere objecten bieden, kunnen we ook zakelijke partijen van hulp voorzien. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het inrichten van een winkel of horecagelegenheid. Welk object wilt u laten (her)inrichten?

“LIEFDE voor DESIGN”

Projectinrichting bij woningen, boten en campers

Bij een projectinrichting starten onze interieurspecialisten bij het inventariseren van uw persoonlijke wensen. In combinatie met de beschikbare ruimte zullen we u vervolgens een voorstel doen voor de inrichting van uw woning, boot of camper. Er zijn hierbij verschillende factoren om rekening mee te houden. Denk aan schuine wanden, leidingen, sanitaire voorzieningen, enzovoorts. Er kan daarom gekozen worden voor de ontwikkeling van maatwerk meubels. Deze op maat gemaakte meubels worden zelf door ons gerealiseerd. Naast een geheel nieuw interieur, kunnen we u ook helpen bij het optimaliseren van een bestaand interieur in een woning, boot of camper.

Zakelijke projectinrichting bij winkels en horecapanden

Zoals reeds beschreven werd, bieden we niet alleen hulp bij een particuliere projectinrichting. Ook voor zakelijke partijen kan een projectinrichting uitbesteden interessant zijn. Op basis van uw wensen en de beschikbare ruimte, komen we tot een passend idee voor het interieur van uw bedrijfspand. De meubels moeten hierbij op een slimme manier worden ingedeeld, zodat ruimtes optimaal benut kunnen worden. U wilt immers zoveel mogelijk producten uit kunnen stallen. Ook bij een zakelijke projectinrichting bieden we de mogelijkheid om meubels op maat te laten maken.

Maatwerk meubels ontwikkelen voor uw projectinrichting

Net als bij het samenstellen van uw interieur, staan uw wensen ook bij het op maat maken van meubels voorop. Welke materialen moeten er worden gebruikt? In welke kleur moeten de meubels worden afgeleverd? Enzovoorts. Bij de ontwikkeling van maatwerk meubels maken wij enkel gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarbij worden de materialen enkel met professionele apparaten bewerkt. Het maakt dat het eindresultaat naadloos aan zal sluiten bij uw verwachtingen.

Meer weten over een projectinrichting?

Bent u benieuwd of het uitbesteden van uw projectinrichting interessant kan zijn? Of wilt u meer weten over onze aanpak bij een projectinrichting? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hierover kunnen adviseren. Samen zoeken we naar mogelijkheden om ruimtes op een sfeervolle, maar efficiënte manier in te delen.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!