Overige oplossingen op het gebied van interieur

Maatwerk meubels maken het mogelijk om de ruimte binnen uw woning of bedrijfspand efficiënter te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte onder een schuine wand in een slaap- of werkkamer. Een normale kast zal hier niet onder passen, tenzij u een deel van de ruimte onbenut laat. Dit is zonde! Pim Interieur & Meubels helpt u bij de realisatie van een kast, die naadloos aansluit op de vorm van uw schuine dak. Het laten ontwikkelen van een maatwerk kast met schuine bovenzijde is slechts een van de mogelijkheden die we u bieden. Ook voor verschillende andere maatwerkoplossingen kunt u bij ons terecht. Lees snel verder, wat wij voor u kunnen betekenen!

Verschillende soorten maatwerk meubelen

Pim Interieur & Meubels is een specialist in de ontwikkeling van een maatwerk interieur. Het maakt hierbij niet uit of het om het interieur van uw woning, een tuin of bijvoorbeeld een horecagelegenheid gaat. Wij beginnen met het inventariseren van uw wensen, om op basis daarvan een ontwerp te maken voor uw meubels. Bent u tevreden met het voorgestelde ontwerp? In dat geval zullen we starten met de realisatie van deze nieuwe meubels. Voorbeelden van meubels die we op maat kunnen maken zijn kasten, tafels, een radiatorombouw, een bar, enzovoorts.

“LIEFDE voor DESIGN”

Gebruik van duurzame materialen

Bij de ontwikkeling van maatwerk meubels maken we enkel gebruik van duurzame materialen. Zo kunt u een lange tijd vooruit met uw nieuwe meubels en wordt een snelle slijtage aan deze meubels tegengegaan. Daarbij worden deze materialen bewerkt met professionele machines. Het voorkomt dat er onnodig schade aan de nieuwe meubels wordt aangericht. Denk bijvoorbeeld aan afgebroken hoekjes of schuine zaagsneden.

Meer weten over het laten ontwikkelen van maatwerk meubels? Of wilt u direct een afspraak maken om maatwerk meubels voor in uw interieur te ontwerpen? Neem in beide gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op!

Vraag uw offerte aan