Meubels op maat laten ontwikkelen

Meubels op maat laten ontwikkelen kan u verschillende voordelen bieden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om loze ruimtes optimaal te benutten! Een veel voorkomend voorbeeld hiervan is de ruimte onder een schuin dak. Het is vaak bijzonder lastig, zo niet onmogelijk om hier een geschikte kast bij te vinden. Vaak kan alleen de onderzijde van een schuin dak gebruikt worden, door hier een lage kast tegenaan te schuiven. Pim Interieur & Meubels helpt u bij de ontwikkeling van maatwerk meubels. Zo hoeft u deze loze ruimte onder een schuin dak voortaan niet langer leeg te halen. Het is slechts een voorbeeld van de voordelen die meubels op maat laten ontwikkelen u biedt.

“LIEFDE voor DESIGN”

Een interieur die aansluit op uw persoonlijke smaak

Ook kan meubels op maat maken interessant zijn, wanneer u een interieur wenst die naadloos aansluit op uw wensen. Meubels uit woonwinkels hebben mogelijk niet de juiste kleur, beschikken niet over de gewenste vorm of indeling, enzovoorts. Door meubels op maat te maken, kunt u zelf kiezen in welke kleur en met welk materiaal de meubels gerealiseerd moeten worden. Pim Interieur & Meubels biedt u hierbij verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we u altijd een meubelstuk bieden, die voldoet aan uw persoonlijke voorkeuren. Heeft u al voor ogen, aan welke eisen uw nieuwe meubels moeten voldoen?

Zakelijke meubels op maat maken

Niet alleen voor binnen uw woning kunt u meubels op maat laten maken. Pim Interieur & Meubels is er ook voor de realisatie van maatwerk meubels voor zakelijke partijen. Denk bijvoorbeeld aan winkels en horecagelegenheden, die hun panden van meer sfeer willen voorzien met houten meubels. Ook kan het bijvoorbeeld bij winkels interessant zijn om maatwerk kasten te laten ontwikkelen. Zo kunt u de ruimte die u tegen wanden heeft optimaal benutten! Bij de ontwikkeling van deze maatwerk meubels wordt enkel gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Deze materialen worden bewerkt met professionele machines.

Meubels op maat maken voor verschillende ruimtes

Reeds werd een schuine wand in een slaap- of werkkamer genoemd, als een ruimte die u van maatwerk meubels kunt voorzien. Ook in de keuken kan het slim zijn om te kiezen voor op maat gemaakte meubels. Zo bepaalt u zelf hoeveel kastruimte u aan de keuken toevoegt, of u bijvoorbeeld voor een kookeiland of een op maat gemaakte bar kiest, enzovoorts. Kijk eens op onze website om voorbeelden van onze mogelijkheden te bekijken. We nodigen u vanzelfsprekend ook graag van harte uit, voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin we de mogelijkheden aan u voorleggen. Dit maakt het makkelijker om tot meubels te komen, die passen bij uw keuken.

Meer weten over meubels op maat laten maken?

Bent u benieuwd wat Pim Interieur & Meubels voor u kan betekenen? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen de verschillende mogelijkheden graag aan u voor en denken mee over passende oplossingen voor uw ruimtes.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!