Keuken op maat

Hoe ziet de perfecte keuken er voor u uit? Pim Interieur & Meubels helpt u graag bij de ontwikkeling van deze keuken. Wij ontwerpen, ontwikkelen en plaatsen meubels! Niet alleen in uw keuken, maar bijvoorbeeld ook in de woonkamer of in de tuin. Door een keuken op maat te laten ontwikkelen, bent u ervan verzekerd dat deze keuken naadloos aansluit op uw wensen. Gaat u voor een lichte kleur hout, of geeft u de voorkeur aan een donkere kleur? Op welke manier wilt u de kastjes in uw nieuwe keuken vorm laten geven? Enzovoorts. Samen zorgen we voor een keuken, die past bij de rest van uw interieur in huis.

Mogelijkheden bij een maatwerk keuken

Wanneer u voor het laten ontwikkelen van een keuken op maat kiest, beginnen we met het inventariseren van uw wensen. Aan welke eisen moet de keuken voor u voldoen? Wilt u bijvoorbeeld extra werkruimte met een mooi kookeiland? Of geeft u wellicht de voorkeur aan een keuken met een kleine bar? Zo hebben uw kinderen, partner of gasten een plek om te zitten, terwijl u in de keuken aan het werk bent. Het maakt koken nog gezelliger!

Wij bieden u graag een overzicht van de mogelijkheden die u heeft. Zo zal het makkelijker worden om tot een passend ontwerp voor uw nieuwe keuken te komen.

“LIEFDE voor DESIGN”

Keukens van een hoge kwaliteit

Bij het ontwikkelen van een maatwerk keuken, werken wij enkel met hoogwaardige materialen. Daarbij zetten we professionele apparatuur in, om tot een verbluffend eindresultaat te komen! U wilt er immers zeker van zijn, dat u jaren vooruit kunt met uw nieuwe maatwerk keuken in huis.

 

Wilt u ook een keuken op maat laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hierover kunnen informeren. Wij ontwikkelen een keuken, die naadloos op uw wensen aansluit!

Vraag uw offerte aan