Interieuradvies van specialisten

Twijfelt u over uw huidige interieur? Of bent u op zoek naar mogelijkheden om dit interieur te verbeteren? De interieurspecialisten van Pim Interieur & Meubels staan voor u klaar, om u van persoonlijk advies te voorzien. Samen bekijken we hoe uw huidige interieur is opgebouwd en welke mogelijkheden u heeft, om hier aanpassingen in door te voeren. U kunt hierbij voor een volledig nieuw interieur kiezen, maar bijvoorbeeld ook specifieke componenten uit uw interieur vervangen. Wat voor u de beste keuze is, hangt van verschillende componenten af. Lees snel verder, welke mogelijkheden wij u kunnen bieden op het gebied van interieuradvies.

“LIEFDE voor DESIGN”

Persoonlijk interieuradvies voor in huis

Persoonlijk interieuradvies voor in uw woning begint bij het inventariseren van uw twijfels over uw huidige interieur. Ook luisteren we graag naar uw wensen! Wilt u bijvoorbeeld voor een gezellig interieur zorgen? Wilt u de loze ruimtes in uw huidige interieur nog beter benutten? Zoekt u naar mogelijkheden om de stijl van uw huidige interieur te veranderen? Enzovoorts. Op basis van deze factoren zoeken we naar alternatieven of toevoegingen voor uw interieur. Hierbij kunnen we naar bestaande meubels uit woonwinkels kijken, maar ook maatwerk meubels overwegen. Zeker bij een optimale benutting van de beschikbare ruimte zijn maatwerk meubelen interessant.

Interieuradvies voor zakelijke partijen

Niet alleen biedt Pim Interieur & Meubels interieuradvies aan particuliere huishoudens. Ook voor zakelijke partijen, zoals eigenaars van een winkel of horecagelegenheid, kan het interessant zijn om interieuradvies te krijgen. Op deze manier kunnen zij het interieur van hun winkel, café of restaurant gezellig maken, of ruimtes beter benutten. Zo heeft u nog meer plek voor het uitstallen van uw producten, het opbouwen van een extra bar, enzovoorts. Net als bij particulier interieuradvies, kijken we ook bij zakelijk interieuradvies goed naar uw persoonlijke wensen. Zo verzekeren we u van een fraai eindresultaat!

Maatwerk meubels als onderdeel van uw interieuradvies

Zoals reeds beschreven werd, kan het interessant zijn om maatwerk meubels aan uw interieur toe te voegen. Bij het op maat maken van meubels kunt u zelf bepalen welk materiaal u gebruikt, welke kleur en indeling de meubels moeten krijgen, enzovoorts. Ook voor maatwerk meubels kunt u bij ons terecht. Wij werken hierbij enkel met duurzame materialen en professionele machines. Wij willen u er immers van kunnen verzekeren, dat u een lange tijd vooruit kunt met uw nieuwe interieur.

Meer weten over persoonlijk interieuradvies?

Bent u benieuwd op welke manier u uw eigen interieur zou kunnen verbeteren? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van interieuradvies? Neem in beide gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden aan u voor kunnen leggen. Samen zorgen we dat uw interieur nog gezelliger wordt!

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!