Horeca oplossingen laten ontwikkelen

Vernieuw het interieur van uw horecagelegenheid, door voor op maat gemaakte meubels te kiezen. Ook kunnen deze maatwerk meubels u helpen de ruimte in uw horecagelegenheid nog efficiënter te gebruiken! Pim Interieur & Meubels helpt u bij de ontwikkeling van verschillende soorten meubels. Denk bijvoorbeeld aan maatwerk kasten voor uw café of restaurant, maatwerk tafels, een maatwerk bar, enzovoorts. Op deze manier kunnen we u altijd een oplossing bieden voor uw horecagelegenheid! Naar wat voor maatwerk meubels bent u momenteel op zoek? Wij denken graag met u mee, om tot oplossingen te komen die aansluiten op uw wensen.

Ontwikkeling van maatwerk horeca oplossingen

Wanneer u voor de ontwikkeling van maatwerk horeca oplossingen kiest, zullen we altijd beginnen met een inventarisatie van uw wensen. Welk materiaal wilt u bijvoorbeeld terug laten komen in uw meubels? Welke kleur zouden deze meubels moeten krijgen? Op welke manier kunnen de meubels het beste worden vormgegeven? Enzovoorts. Door een inventarisatie van uw wensen te maken, kunnen we tot passende ontwerpen komen voor uw maatwerk kasten, tafels of barretjes. Op het moment dat u tevreden bent met het door ons voorgestelde ontwerp voor uw horeca oplossingen, starten we met de realisatie hiervan.

“LIEFDE voor DESIGN”

Duurzame materialen en professionele machines

Bij de realisatie van uw horeca oplossingen maken wij enkel gebruik van duurzame materialen en professionele machines. U wilt er immers verzekerd van zijn, dat u de meubels vele jaren kunt blijven gebruiken. Beschadigingen aan meubels of bijvoorbeeld schuine zaagsneden zouden hier absoluut geen onderdeel van mogen zijn! Daarbij draagt u met het gebruik van duurzame materialen bij aan een beter milieu.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij het ontwikkelen van maatwerk horeca oplossingen? Of wilt u direct beginnen met het ontwerpen van horeca oplossingen voor uw café of restaurant? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op! Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Vraag uw offerte aan