Boot- en camperoplossingen laten ontwikkelen

Heeft u een boot of camper, die u van een nieuw interieur wilt laten voorzien? Pim Interieur & Meubels helpt u graag verder. Wij hebben een ruime ervaring in het ontwikkelen van maatwerk meubels. Zo kunnen we u helpen bij de ontwikkeling van nieuwe kastjes voor op uw boot of in de camper, een nieuwe radiatorombouw, een handige tafel, enzovoorts. Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over de ruimte, die u momenteel in uw boot of camper heeft. Door voor maatwerk meubels te kiezen, kunt u de beschikbare ruimte nog beter benutten. Daarbij bent u ervan verzekerd, dat deze meubels op uw wensen aansluiten.

Maatwerk boot- en camperoplossingen: van design tot ontwikkeling

Pim Interieur & Meubels begint bij het creëren van maatwerk boot- en camperoplossingen met het inventariseren van uw persoonlijke voorkeuren. Samen bekijken we aan welke eisen uw interieur straks moet voldoen. Hoeveel kastruimte heeft u nodig? Wilt u een opklapbare tafel, of een vaste tafel voor in de camper? Enzovoorts. Op basis van uw wensen gaan we aan de slag met een passend ontwerp voor deze meubels. Pas wanneer u volledig tevreden bent met dit ontwerp, beginnen we aan de realisatie van de nieuwe meubels voor uw boot of camper.

“LIEFDE voor DESIGN”

Kwalitatief hoogwaardige materialen

Bij de ontwikkeling van nieuwe maatwerk meubels voor boten en campers maken wij enkel gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarbij worden deze materialen bewerkt met professionele machines, om u te kunnen verzekeren van een prachtig eindresultaat. Schuine zaagsneden of andere vormen van schade aan uw meubels mogen hier absoluut geen onderdeel van zijn. U wilt immers een lange tijd vooruit kunnen met uw nieuwe interieur.

 

Meer weten over de creatie van maatwerk meubels voor boten en campers? Of direct een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op.

Vraag uw offerte aan